Blog

Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
Blog

Εγγραφείτε μέλος

Ιουν 06, 2019 Από Super User
Στην κατηγορία Blog
238

Πως μια data-driven εταιρεία δημιουργεί μεγαλύτερη αξία για τους καταναλωτές, τους συνεργάτες και την ίδια

Η ψηφιακή εποχή έχει φέρει μια πληθώρα ριζικών αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων και την εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Οι εταιρείες κατανοούν τη ζωτική ανάγκη να εξελιχθούν οι πρακτικές τους και να προσαρμοστούν στις τρέχουσες απαιτήσεις της αγοράς, ώστε να προσφέρουν τη βέλτιστη πελατοκεντρική εμπειρία. Μια στάσιμη εταιρεία είναι σίγουρα καταδικασμένη να μείνει πίσω στον επιχειρηματικό στίβο.

Μαϊ 23, 2019 Από Super User
Στην κατηγορία Blog
170

Ένα κρυμμένο διαμάντι: Τα Νέα της Αγοράς στο carhero.gr

Έχετε ανακαλύψει την ενότητα «Νέα της Αγοράς»; Εκεί θα βρείτε πλούσιο περιεχόμενο με όλες τις εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου. Είναι το κατάλληλο μέρος για να μαθαίνετε πρώτοι όσα αφορούν τις αγαπημένες σας μάρκες, τις νέες τάσεις, αλλαγές στην νομοθεσία, πρωτοβουλίες καινοτομίας, έρευνες, δρώμενα και πολλά άλλα.

Μαϊ 02, 2019 Από Super User
Στην κατηγορία Blog
159

Πως αντιμετωπίζουν οι γυναίκες την αγορά νέου αυτοκινήτου

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και με προηγούμενο post μας, σε τακτά χρονικά διαστήματα θα παρουσιάζουμε ενδιαφέροντα δεδομένα που συγκεντρώνουμε από την λειτουργία της #1 πλατφόρμας αγοράς καινούργιου αυτοκινήτου, το carhero.gr.

Φεβ 11, 2019 Από Super User
Στην κατηγορία Blog
188

Δεδομένα για την αγορά καινούργιων αυτοκινήτων

Λειτουργώντας την #1 πλατφόρμα αγοράς καινούργιο αυτοκινήτου, έχουμε την ευκαιρία να συγκεντρώνουμε πολύτιμα στοιχεία για την αγοραστική συμπεριφορά των Ελλήνων όσον αφορά τα καινούργια αυτοκίνητα.

Σεπ 15, 2017 Από Super User
Στην κατηγορία Blog
474

Όλοι οι δρόμοι (της αγοράς αυτοκινήτου) οδηγούν στο CarHero

Για το ευρύ κοινό, η αγορά καινούργιου αυτοκινήτου αποτελεί ένα δύσκολο βήμα, από κάθε άποψη. Το βασικό πρόβλημα προφανώς αφορά στο οικονομικό σκέλος, ενώ και η διαδικασία αναζήτησης είναι αρκετά χρονοβόρα. Ας δούμε αναλυτικά πως φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση, καθώς και ποια είναι η λύση στην έρευνα αγοράς. Σύμφωνα με έκθεση της Deloitte (Μάρτιος 2017), αποτυπώνεται το μέγεθος της ύφεσης που έχει πλήξει τον κλάδο πωλήσεων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, καθώς η συνολική πτώση στις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ελλάδα κατά την 12ετία 2004-2016 είναι της τάξεως του 73%, η μεγαλύτερη μεταξύ των υπόλοιπων χωρών της Ευρώπης.

Ιουν 12, 2017 Από CarHero Editors
Στην κατηγορία Blog
356

Τι αυτοκίνητα αγόρασαν οι Έλληνες το 2016

Ο κλάδος του αυτοκινήτου συνεχίζει να αναπολεί τα παλιά του μεγαλεία, καθώς η αγορά του αυτοκινήτου για το 2016 στην Ελλάδα δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, λόγω της παρούσας οικονομικής κατάστασης. Παρά το γεγονός ότι οι πωλήσεις παρουσίασαν μια μικρή άνοδο, ύψους 4,72% σε σχέση με το 2015, εντούτοις οι αντίστοιχες του 2016 δεν κρίνονται ικανοποιητικές, λαμβάνοντας υπόψη τις προσδοκίες και την δυναμική της ελληνικής αγοράς.

Μαϊ 29, 2017 Από CarHero Editors
Στην κατηγορία Blog
578

CarHero.gr: Αλλάζουμε τον τρόπο που αγοράζεις καινούργιο αυτοκίνητο!

Για κάποιους, η έρευνα αγοράς καινούργιου αυτοκινήτου μπορεί να είναι μια κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία. Θα πρέπει να ψάξεις σε εκείνο το site για να βρεις το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες σου, μετά σε άλλο site για να συγκρίνεις τιμές και χαρακτηριστικά και σε άλλο site για να διαβάσεις σχόλια από άλλους αγοραστές. Και αφού έχεις καταλήξει με όλα αυτά, ξεκινάει το μακρύ ταξίδι στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και οι ατελείωτες συζητήσεις με τους πωλητές.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.