Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
Δεδομένα για την αγορά καινούργιων αυτοκινήτων

Εγγραφείτε μέλος

Δεδομένα για την αγορά καινούργιων αυτοκινήτων
K2_ΔευPMEETE_Φεβρουάριος+0200RΦεβPMEET_0C4 Από Super User
Στην κατηγορία Blog
292

Δεδομένα για την αγορά καινούργιων αυτοκινήτων

Λειτουργώντας την #1 πλατφόρμα αγοράς καινούργιο αυτοκινήτου, έχουμε την ευκαιρία να συγκεντρώνουμε πολύτιμα στοιχεία για την αγοραστική συμπεριφορά των Ελλήνων όσον αφορά τα καινούργια αυτοκίνητα.

Οι πηγές από τις οποίες συγκεντρώνουμε δεδομένα είναι περισσότερες από όσες μπορεί να φαντασθεί ο μέσος χρήστης: από τις διαφημιστικές πλατφόρμες (είναι αρκετές!), από συστήματα ανάλυσης της λειτουργίας του website, από συστήματα ανάλυσης της συμπεριφοράς των επισκεπτών / χρηστών του site, από το δικό μας CRM και τις διαδικασίες που εκτελούνται για την ικανοποίηση των αιτημάτων των χρηστών, από τα στοιχεία που μας δίνουν οι ίδιοι οι χρήστες μας κατά την παροχή της υπηρεσίας μας κ.ο.κ.

Το να συγκεντρώσουμε όλα αυτά τα δεδομένα, να τα ομογενοποιήσομε και να τα αναλύσουμε είναι μια πολύπλοκη διαδικασία. Όμως, είναι μια διαδικασία που αξίζει τον κόπο γιατί προκύπτουν ενδιαφέροντα στοιχεία που μας βοηθούν να βελτιστοποιούμε την λειτουργία μας και να παρέχουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους χρήστες μας.


Κάποια στοιχεία από αυτά θα σας τα παρουσιάζουμε εδώ, στο blog μας από καιρό σε καιρό. Ελπίζουμε να τα βρίσκετε ενδιαφέροντα!

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.