Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
Όλοι οι δρόμοι (της αγοράς αυτοκινήτου) οδηγούν στο CarHero

Εγγραφείτε μέλος

Όλοι οι δρόμοι (της αγοράς αυτοκινήτου) οδηγούν στο CarHero
K2_ΠαρPMEESTE_Σεπτέμβριος+0300RΣεπPMEEST_0C4 Από Super User
Στην κατηγορία Blog
585

Όλοι οι δρόμοι (της αγοράς αυτοκινήτου) οδηγούν στο CarHero

Για το ευρύ κοινό, η αγορά καινούργιου αυτοκινήτου αποτελεί ένα δύσκολο βήμα, από κάθε άποψη. Το βασικό πρόβλημα προφανώς αφορά στο οικονομικό σκέλος, ενώ και η διαδικασία αναζήτησης είναι αρκετά χρονοβόρα. Ας δούμε αναλυτικά πως φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση, καθώς και ποια είναι η λύση στην έρευνα αγοράς. Σύμφωνα με έκθεση της Deloitte (Μάρτιος 2017), αποτυπώνεται το μέγεθος της ύφεσης που έχει πλήξει τον κλάδο πωλήσεων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, καθώς η συνολική πτώση στις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ελλάδα κατά την 12ετία 2004-2016 είναι της τάξεως του 73%, η μεγαλύτερη μεταξύ των υπόλοιπων χωρών της Ευρώπης.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι την περίοδο 2004-2008, οι ετήσιες πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων ανέρχονταν κατά μέσο όρο στις 275.000 μονάδες και έκτοτε η ελληνική αγορά καινούργιου αυτοκινήτου συρρικνώθηκε δραματικά. Μέχρι το 2009 ο κλάδος του αυτοκινήτου διατηρούσε περίπου 35.000 επιχειρήσεις και απασχολούσε περισσότερους από 110.000 εργαζομένους, στοιχείο το οποίο μεταφράζεται σε ποσοστό 3% του εργατικού δυναμικού της χώρας, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στο 2,6% του ΑΕΠ. Στον τομέα των ταξινομήσεων από το ιστορικό υψηλό των 289.000 αυτοκινήτων του 2004, φθάσαμε στο ιστορικό χαμηλό των 50.000 αυτοκινήτων του 2012.

Με βάση τα στοιχεία της Deloitte, σταδιακή ανάκαμψη της αγοράς αναμένεται να ξεκινήσει σταδιακά εντός του 2017, με την πρόβλεψη να εκτιμά ότι ένα ποσοστό της πτώσης που παρουσιάστηκε κατά την 12ετία (2004-2016), θα ανακτηθεί μέχρι το 2021. Η πρόβλεψη για σταδιακή ανάκαμψη από την τρέχουσα χρονιά βασίζεται μεταξύ άλλων στην παλαιότητα της πλειοψηφίας των επιβατικών αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην χώρα και θα απαιτηθεί να αντικατασταθούν, καθώς και στην εκτιμώμενη αύξηση στις πωλήσεις προς τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, ως αποτέλεσμα της αναμενόμενης αύξησης του τουρισμού.

Τι ισχύει όμως στην πράξη; Γιατί ωραία και χρήσιμα όλα τα παραπάνω στοιχεία, καθώς και οι θετικές προβλέψεις για το 2017, όμως αρκούν από μόνα τους για να δώσουν λύση; Με ποιον τρόπο θα πειστεί ο υποψήφιος αγοραστής να προχωρήσει στην απόκτηση του μοντέλου της αρεσκείας του εν μέσω κρίσης και κυρίως πως θα βοηθηθεί στην χρονοβόρα έρευνα αγοράς την οποία θα χρειαστεί να πραγματοποιήσει; Σε αυτό το σημείο έρχεται το CarHero για να δώσει την απαραίτητη «χείρα βοηθείας».

Αντί να ψάχνεις από site σε site για να συγκεντρώσεις τις πληροφορίες για τα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν, να συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά τους και να διαβάσεις σχόλια άλλων αγοραστών, κάνεις κλικ στο www.carhero.gr και έχεις όλα τα παραπάνω συγκεντρωμένα σε μία πλατφόρμα. Στη συνέχεια η διαδικασία γίνεται ακόμη πιο απλή, καθώς δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις το μακρύ ταξίδι προς τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Το CarHero φροντίζει να λάβεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές των μοντέλων/εκδόσεων της αρεσκείας σου, με ένα μόνο κλικ! Με λίγα λόγια, δεν αρκούν μόνο οι θετικές προβλέψεις για ανάκαμψη της ελληνικής αγοράς, αλλά χρειάζονται και οι απαραίτητες πράξεις. Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Καλώς ήρθατε στη νέα εποχή της online αγοράς καινούργιου αυτοκινήτου!

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.