Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
HONDA
Τύποι αυτοκινήτων
  • All
  • City/Small cars
  • Hatchback
  • Station Wagon
  • SUV/Crossover
6 Μοντέλα HONDA

HONDA: ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΜΕ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!

Η Honda ιδρύθηκε το 1948 και εξ αρχής αποδείχτηκε πολυτάλαντη, καθώς διακρίθηκε σε αρκετούς τομείς πριν αρχίσει να διακρίνεται στον χώρο της αυτοκίνησης. Έτσι με ισχυρή κληρονομιά στις αποσκευές, όντας ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μοτοσικλετών και κινητήρων εσωτερικής καύσης στον κόσμο, η αντίστοιχη επιτυχία και στα αυτοκίνητα ήταν αναμενόμενη.

Βασικό χαρακτηριστικό των μοντέλων της αποτελεί η εντυπωσιακή σχεδιαστική ταυτότητα που διαθέτουν, η οποία φλερτάρει με τα όρια του φουτουριστικού. Η γκάμα της περιλαμβάνει εκπροσώπηση στις βασικές κατηγορίες, με μοντέλα πολύ-εργαλεία, όπως για παράδειγμα το Jazz, το οποίο μπορεί να θεωρείται αυτοκίνητο πόλης, όμως διαθέτει χώρους πολυμορφικού.

Περισσότερα
Λιγότερα

Το διαχρονικό Civic συνεχώς εκσυγχρονίζεται και αποτελεί μια εξαιρετικά ολοκληρωμένη επιλογή στα μικρομεσαία, ενώ τα HR-V και CR-V εκπροσωπούν επάξια την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία στα crossover/SUV. Οι εκπρόσωποι της Honda σε όλες τις κατηγορίες ξεχωρίζουν για την αξιοπιστία τους, τις σχεδιαστικές και τεχνολογικές καινοτομίες, καθώς και την σπορ οδική συμπεριφορά.

Η νέα γενιά κινητήρων της ιαπωνικής φίρμας αποδεικνύεται ιδιαίτερα φιλική προς το περιβάλλον, εξαιρετικά αποδοτική και οικονομική σε καύσιμο. Με το βλέμμα στραμμένο μόνιμα προς το μέλλον, η Honda συνεχίζει να εξελίσσει τις δικές της καινοτομίες, οι οποίες περιλαμβάνουν οχήματα όλων των ειδών και χρήσεων.